20.3.2024

SLOVENIJA: ZELENA DEŽELA S ŠPORTNIM SRCEM

Slikovita in razgibana pokrajina ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod. Imamo tudi številne vrhunske športnike in veliko navijaško srce.  

Image

Šport ima v Sloveniji posebno mesto. Slikovita in razgibana pokrajina ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod. Imamo tudi številne vrhunske športnike in veliko navijaško srce.   

Poženite adrenalin po žilah, poiščite nove izzive - s pohodniškimi čevlji ali kolesom. Z otroki uživajte na smučiščih pozimi in v vodnih aktivnostih poleti. Dan zaključite s sprostitvijo v slovenskih termah in zdraviliščih ali odkrivajte bogato ponudbo bližnjih hotelov in kampov ter si povrnite moči z lokalno kulinariko. Naj vas očara kultura in slikovita slovenska mesta.  

 

Še posebej pozdravljeni v Kranjski Gori in okoliških krajih, kjer vas pričakujejo živahna doživetja v objemu Julijskih Alp. Najbolj znana je Planica -  športni raj pod Poncami. Zgornjesavska dolina je idealna za družinsko smučanje, tek na smučeh in druge zimske aktivnosti, v toplejših mesecih pa je privlačna predvsem za pohodnike in kolesarje Lahko se pohvali tudi z restavracijo, ki nosi prestižno Michelinovo zvezdico.  

 

Vstopite v svet aktivnih doživetij 

Arhiv novic