20.3.2018

Vstopnice za Planico prodane v 31 državah

Nov planiški spektakel v smučarskih poletih je tik za ovinkom, glas Planice pa se uspešno širi po svetu tudi v tem letu. Vstopnice za planiško prireditev so bile prodane v kar 31 državah tega sveta.

Image

 

Planiški spektakel že od samega začetka dogodka presega slovenske meje, število držav, ki jih zanima Planica in smučarski skoki pa iz leta v leto narašča. Letos so bile vstopnice prodane v kar 31 razližnih držav sveta od ZDA preko Portugalske, Belgije, Izraela, Estonije in Romunije do Turčije, Ukrajine in Rusije.

Prodaja vstopnic v 31 različnih držav sveta je dokaz, da ima dogodek pod Poncami svetovne razsežnosti in je nedvomno ogromen promotor smučarskih skokov, saj se z glasom Planice po svetu širi tudi glas smučarskih skokov in v zadnjem obdobju nordijskega smučanja na sploh.

Še naprej se bomo trudili, da bo glas o prireditvi, ki k srcu ni prirasla samo Slovencem in Slovenkam, širili naprej in enkratne športe, ki jih v idilični dolini pod Poncami ponuja Planica, predstavljali po celem svetu.

Arhiv novic