21.1.2015

Celinski pokal in Dan nordijskega smučanja

Celinski pokal in Dan nordijskega smučanja


Ta konec tedna, v soboto in nedeljo, 24. in 25. januarja, bo Planica znova gostila tekme celinskega pokala. Na sporedu bodo smučarski skoki in nordijska kombinacija, torej pester program z odličnimi tujimi in domačimi tekmovalci.Kombinatorci bodo s preizkušnjami začeli ob 10.00, skakalci pa imajo prvo serijo na sporedu ob 12.45.

Celoten program tekmovanja >>>


Minikanka prejšnji konec tedna v Ljubljani

V času nedeljskega tekmovanja bo v Planici potekal 4. Dan nordijskega smučanja, prireditev, na kateri bodo imeli otroci možnost spoznati se s tekom na smučeh, smučarskimi skoki in ostalimi zimskimi športi. Dogodek spada v okvir Svetovnega dneva snega, ki pa ga v Planici preteklo nedeljo nismo mogli izvesti zaradi slabega vremena.

Otrokom bomo v nedeljo nudili brezplačno izposojo opreme za tek in skoke, na voljo pa bo tudi sankanje ter igre na snegu za najmlajše, vse pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev in učiteljev. Obiskal nas bo tudi Franci Petek, ki bo otrokom predstavil t.i. Minikanko oziroma Mini Planico, mobilno skakalnico, ki je navdušila že vrsto otrok. Začetek ob 9.00!

Arhiv novic