22.1.2023

Planica na Bledu

Organizacijski komite Planica, javni zavod Turizem Bled in Občina Bled bodo z združenimi močmi, v soboto, 4. februarja 2023, med 10. in 15. uro, organizirali posebno brezplačno prireditev na Blejski promenadi PLANICA NA BLEDU.

Image


Dogodek bo namenjen promociji FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju Planica 2023 in predstavitvi Bleda kot so-gostitelja tega enkratnega in neponovljivega dogodka. Dogodek na Blejski promenadi bo omogočal otrokom brezplačno uporabo montažne otroške skakalnice Mini Planice. Vsa oprema bo na voljo v sklopu mini skakalnice in otroci ne potrebujejo nobenih posebnih oblačil ali obutve. Vsi otroci kot nagrado za pogum prejmejo posebno štartno številko Planica, ki simbolizira Svetovni dan snega, ki ga pod okriljem Mednarodne smučarske zveze FIS vsako leto organizira tudi OK Planica.

Mini Planica je montažna mini skakalnica na kamionu in prava atrakcija za vse obiskovalce. Tokrat bodo starši zgolj navijači, ekipa Planice je strokovno usposobljena za delo z otroci in je vsakršna skrb odveč. Vaši otroci bodo tokrat mogoče prvič izkusili smučarske skoke in nekateri med njimi najbrž ne zadnjič. Mogoče se prav na Bledu rodi celo kakšen bodoči svetovni prvak.

Niti uradna maskota svetovnega prvenstva Vita ne bo zamudila še zadnje priložnosti, da vse skupaj povabi v Planico, ki se bo tokrat prvič v zgodovini bleščala v vsem svojem sijaju med 21. februarjem in 5. marcem ter med 30. marcem in 2. aprilom, ko Planica gosti tudi tradicionalni Finale svetovnega pokala v smučarskih poletih. 

Poskrbeli bomo tudi za pravo planiško animacijo, obetajo se brezplačnimi prigrizki planiških sponzorjev, simpatične nagrade za otroke in vzdušje, ki ga lahko doživite izključno v Planici. Dogodek je za vse obiskovalce brezplačen. Zabava pa zagotovljena tako za otroke kot za starše.

Posameznik na brezplačnem dogodku sodeluje na lastno odgovornost. Z udeležbo udeleženec oz. njegov starš in/ali zakoniti zastopnik potrjujeta, da do organizatorja ne bosta uveljavljala nobenih odškodninskih zahtevkov. Organizator prireditve lahko objavi podatke, fotografije, video vsebine in izjave udeleženca v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi kdorkoli od organizatorja zahteval kakršnokoli povračilo.

Arhiv novic