8.11.2017

Vstopnice za svetovni pokal v tekih in skokih že na voljo

Zima je pred vrati, vstopnice za tekme svetovnega pokala v Planici pa so že na voljo! V tej sezoni sta na sporedu kar dve tekmovanji najvišjega ranga – FIS svetovni pokal v teku na smučeh in FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.

Image


Prodaja vstopnic se je začela s slovesno prireditvijo na Ljubljanskem nebotičniku, kjer je zbrane nagovorila tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič, ki je bila tudi prva, ki je kupila vstopnice za oba dogodka. Poleg nje sta gostom nekaj besed namenila še direktor prodaje pri Kompas d.d. Peter Majerle in direktor SZS Franci Petek.

FOTOGALERIJA >>

Dolino pod Poncami bo kmalu po novem letu najprej zavzela svetovna elita v teku na smučeh, ki se bo za uvod v soboto, 20. januarja, pomerila na šprintu v klasični tehniki. V nedeljo, 21. januarja, sledita preizkušnji v distanci. Ženske bodo nastopile na 10-, moški pa na 15-kilometrski preizkušnji v klasični tehniki.

Isti vikend bo v Planici zelo pestro, saj bo Nordijski center obenem gostil še skakalke in skakalce celinskega in FIS pokala, na svoj račun pa bodo na Svetovnem dnevu snega prišli tudi najmlajši ljubitelji zimskih aktivnosti.

Od 22. do 25. marca je seveda na sporedu spektakel na letalnici bratov Gorišek. Več deset tisoč športnih navdušencev bo imelo na finalu sezone znova priložnost spremljati boj za veliki kristalni globus. Izjemno vzdušje bo zagotovljeno!

Uradni prodajalec vstopnic za oba dogodka je Kompas d.d., vstopnice pa so na voljo v vseh poslovalnicah Kompasa in pooblaščenih agencijah.

 

FIS Svetovni pokal v teku na smučeh

ODRASLI (sobota, nedelja)
10 EUR

OTROCI do vključno 14 let (sobota, nedelja)
BREZPLAČNO

VIP VSTOPNICA (sobota, nedelja)
100 EUR

Podrobne informacije >>

 

FIS Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih

ODRASLI
23 EUR | 29 EUR

OTROCI (četrtek, petek, sobota)
3 EUR | 5 EUR

ODRASLI (četrtek)
10 EUR | 15 EUR

TRIBUNA A
50 EUR | 60 EUR

TRIBUNA B
45 EUR | 55 EUR

TRIBUNA KAVKA
60 EUR | 75 EUR

EUR = Vstopnice v predprodaji do vključno četrtka, 1. 3. 2018.
EUR = Vstopnice od petka, 2. 3. 2018 dalje.

Podrobne informacije >>

Arhiv novic