1.2.2011

Vikersund napovedal Facebook vojno Planici!

Organizatorji tekme svetovnega pokala v norveškem Vikersundu, ki trdijo, da so zgradili največjo letalnico na svetu, so na svoji facebook strani Planici napovedali »vojno«...

Organizatorji tekme svetovnega pokala v norveškem Vikersundu, ki trdijo, da so zgradili največjo letalnico na svetu, so na svoji facebook strani Planici napovedali »vojno«. Uporabnike svetovnega spleta so namreč prosili, da postanejo njihovi oboževalci in skušajo prehiteti število oboževalcev Planice.  Planiška Facebook stran ima trenutno 7465 oboževalcev, Vikersund pa zaostaja za nekaj več kot 2000.  Ker smo prepričani, da bo svetovni rekord v poletih trdno ostal v rokah Planice tudi po tekmi svetovnega pokala, ki je na sporedu prihodnji  konec tedna v Vikersundu pozivamo vse ljubitelje smučarskih skokov in planiškega praznika, da postanejo oboževalci Facebook strani Planice in tako postavimo še en mejnik, ki ga ne bodo mogli preseči. Povezavo do planiške facebook strani najdete na naslovu:

http://www.facebook.com/Planica-FIS-World-Cup-Ski-Jumping#!/pages/Planica-FIS-World-Cup-Ski-Jumping/76471846686

Prepričani smo, da nam bo skupaj uspelo  in bomo do prihodnjega tedna  zbrali vsaj 20.000 novih oboževalcev.  Med vsemi oboževalci bomo  20. februarja 2011 izžrebali srečneža, ki bo na letošnji finale svetovnega pokala, ki bo v Planici od 17.-20. marca lahko odpeljal še deset svojih prijateljev!

Medtem pa se je že začela predprodaja vstopnic za letošnji največji slovenski športni praznik. Vstopnice si je moč v predprodaji zagotoviti v vseh Kompasovih poslovalnicah. Za soboto, 19.3.2011 pa bodo vstopnice na voljo samo v predprodaji!


Arhiv novic