21.3.2010

Morgenstern: "Uprizorili smo osem odličnih skokov"

Thomas Morgenstern, Bjoern Einar Romoeren in Olli Muotka so zadovoljni s svojimi dosežki in dosežki svojih reprezentanc na ekipni tekmi svetovnega prvenstva v Planici.
Thomas Morgenstern, Bjoern Einar Romoeren in Olli Muotka so zadovoljni s svojimi dosežki in dosežki svojih reprezentanc na ekipni tekmi svetovnega prvenstva v Planici

Thomas Morgenstern (1. mesto, Avstrija): "Napravili smo dobro delo, uprizorili smo osem odličnih skokov. S svojim nastopom sem zadovoljen, čeprav sem imel v drugi seriji težke pogoje za nastop. Nekoliko sem žalosten, da se je sezona končala, saj sem prišel v dobro formo. Se že veselim naslednjih tekmovanj."

Bjoern Einar Romoeren (2. mesto, Norveška): "Tekmovanje se je za nas razpletlo dobro. Avstrija je bila boljša. Pogoji za letenje niso bili najboljši. Upam, da bomo prihodnje leto na ekipnih tekmah še močnejši. V četrtek sem se počutil dobro, za dosego novega rekorda bi potreboval še nekaj več skokov. Vesel sem, da mi rekorda ni nihče odvzel."

Olli Muotka (3. mesto, Finska): "Počutim se neverjetno. V ekipi smo se borili. Moj drugi skok ni bil najboljši, vendar so preostali trije opravili toliko boljše delo."
Arhiv novic