9.6.2020

Informacije o vstopnicah

Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji Planice!

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici marca 2020 se zahvaljujemo za nakup in še posebej za potrpežljivost v teh negotovih časih, ko so nam izredne razmere onemogočile druženje na prireditvah, ki jih imamo vsi radi.

Image

 

Ob razglasitvi konca epidemije z optimizmom zremo v prihodnost, v kateri bomo lahko znova skupaj spremljali športne dogodke, med njimi tudi največje na slovenskih tleh – tekmovanja v Planici. Z veseljem vas obveščamo, da bo v novi zimski sezoni Planica kar dvakrat gostila najboljše svetovne smučarske skakalce. FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih bo potekalo od 10. do 13. decembra 2020, FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih pa od 25. do 28. marca 2021. Že kupljene vstopnice lahko neposredno zamenjate za vstopnice za decembrsko ali marčevsko tekmovanje.

Z odločitvijo Vlade Republike Slovenije, da sprejme t.i. ''tretji sveženj protikoronskih ukrepov'', natančneje Zakon o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), Ur. l. RS št. 80/2020, je skladno s 65. členom tega zakona organizatorjem športnih prireditev, ki zaradi izrednih okoliščin, ki jih je povzročila epidemija, niso bile izvedene, omogočeno, da imetniku vstopnice izdajo vrednotnico v višini plačila vstopnice.

Vrednotnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici bodo izdane s strani Smučarske zveze Slovenije, menjava vstopnic za vrednotnice pa bo možna od 1. 7. 2020 do vključno 30. 9. 2020, izključno na prodajnih mestih, kjer ste kupili prvotne vstopnice.

Vrednotnice bodo unovčljive 24 mesecev od izdaje in se bodo glasile na prinosnika. Če imetnik vstopnice izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja športne prireditve zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Menjave bodo možne na prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola, torej na istih mestih, kjer so bile vstopnice tudi kupljene.

Na ta način, bo možen ogled naslednjih predvidenih tekmovanj v Planici:
- FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, 10. - 13. december 2020,
- FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, 25. - 28. marec 2021,
- FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, marec 2022.

Za vse morebitne informacije pri zamenjavi vstopnic se lahko obrnete na prodajna mesta, kjer ste kupili vstopnico.

Dodatna vprašanja pa lahko pošljete na dežurna prodajna mesta:
Kompas – booking@kompas.si
Eventim – info@eventim.si
Petrol – ticket@petrol.si


Hvala za razumevanje in športni pozdrav!

Arhiv novic