Politika o obdelavi osebnih podatkov (e-novice)

Upravljavec zbirke osebnih podatkov:

Smučarska zveza Slovenije – OK Planica
Podutiška cesta 146
1000 Ljubljana

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je dostopna na: planica@sloski.si.

Vrste podatkov in namen njihove obdelave

Zbiramo naslednje osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi obrazca: ime, priimek in elektronski naslov.
Vsi osebni podatki, ki so zbrani ob izpolnitvi obrazca, se zbirajo z namenom pošiljanja e-novic SZS – OK Planica.

Uporabniki ali kategorije uporabnikov osebnih podatkov, če obstajajo: 

Zbranih osebnih podatkov upravljavec ne bo posredoval drugim uporabnikom. Izjema je podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o., ki skrbi za delovanje naše spletne strani, ki te podatke po določilih mednarodnega certifikata ISO/IEC 27001:2013 za področje informacijske varnosti, lahko uporablja zgolj v namene nemotenega delovanja spletne strani.

Informacije o prenosih osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo:

Osebnih podatkov upravljavec ne prenaša v tretjo državo ali mednarodno organizacijo. Izjema je spletna platforma MailChimp za pošiljanje e-novic. Spletna platforma MailChimp v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in potrjuje, da je pridobila certifikat skladnosti s ščitom zasebnosti EU-ZDA (EU-US Privacy Shield Framework). Več informacij o politiki zasebnosti spletne platforme MailChimp je dostopnih tukaj.

Vaše pravice:

Vedno se lahko odjavite od prejemanja e-novic s klikom na polje ''odjava'' v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na planica@sloski.si.
S pisno zahtevo lahko od upravljavca zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z vami; popravek netočnih podatkov, zbranih v povezavi z vami; omejitev obdelave osebnih podatkov; izbris vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Uredbe GDPR, ali obdelavi ugovarjate.
Pri Informacijskemu pooblaščencu lahko podate tudi pritožbo (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si).

Čas hrambe osebnih podatkov

SZS – OK Planica hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja e-novic, na katere ste se naročili. V primeru, da ne želite več prejemati e-novic s strani SZS – OK Planica in se od njih odjavite ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke blokirali in jih ne bomo več uporabljali za ta namen. SZS – OK Planica izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Informacije o obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev

Avtomatizirano sprejemanje odločitev ali profiliranje se ne izvaja.