7.3.2024

Ženske za ženske v Planici – ob dnevu žena akcija 1+1

Najboljše smučarske skakalke sveta bodo 13. sezono FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih zaključile v najlepši dolini na svetu, v naši dolini pod Poncami. Finalna tekma sezone 2023/24 bo na sporedu v četrtek, 21. marca 2024, ko bo najboljših 30 skakalk sezone tekmovalo na srednji skakalnici v Planici. Na dan žena velja posebna akcija, saj ob nakupu ene vstopnice za četrtkov dan v Planici dobite dve!

Image


Še preden bo v Planici šlo povsem zares, je Organizacijski komite Planica pripravil posebno ponudbo ob dnevu žena, 8. marca 2024. Gre za akcijo Ženske za ženske, ki bo aktivna samo na dan žena, torej 8. marca.

Na ta dan boste ob vsaki kupljeni vstopnici za četrtkov dan v Planici, t. j. 21. marca 2024, brezplačno prejeli še drugo (akcija 1+1 gratis).

Četrtkov dan v Planici prinaša bogat program, saj bodo že dopoldne na Letalnici bratov Gorišek na delu najboljši skakalci, ki jih čaka uradni trening in zadnje kvalifikacije v letošnji sezoni za petkovo popldansko tekmo pod Poncami, program na srednji skakalnici v Planici za skakalke pa se bo začel ob 15.30 uri z uradnim treningom, finalna tekma sezone najboljših 30 skakalk sezone na čelu z Niko Prevc pa se bo pod žarometi začela ob 17. uri.

"Naj ta nakup opravijo moški in s tem svojim dragim poklonijo unikatno darilo ob dnevu žena," je dodal generalni sekretar OK Planica, Tomaž Šušteršič, ki je dodal še podrobnost o tem, kdaj bosta podeljena globusa za skupna seštevka sezone najboljšim v posamezni in ekipni konkurenci: "Slavnostna podelitev globusov za ženski svetovni pokal bo potekala v petek, 22. marca od 20. ure naprej v Parku Zmagovalcev v Kranjski Gori, kjer se bo odvijal tudi ves spremljevani program v času finala svetovnega pokala v Planici."

Nakup vstopnic je mogoč preko uradnih prodajalcev.

Arhiv novic