8.3.2024

Z vlakom v Planico – brezskrbno in brezplačno

Na finale 45. FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici med 21. in 24. marcem 2024 se v najlepšo dolino na svetu lahko katerikoli dan odpravite s kombiniranim prevozom vlaka in avtobusa.

Image


V sodelovanju s Slovenskimi železnicami, s pomočjo katerih smo v Planico pripeljali že na tisoče obiskovalcev, sodelujemo že vrsto let. Naša prizadevanja za uporabo javnega prevoza in s tem varovanja okolja se nadaljujejo tudi letos, zato nudimo možnost prevoza v Planico na FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih z vlakom ter od Jesenic naprej z avtobusom, vezanim na vozni red vlakov.

Pripravili pa smo tudi posebno ugodnost za vse imetnike vstopnic za ogled planiških tekem – v Planico se lahko s katerekoli železniške postaje v Sloveniji do Jesenic in nazaj pripeljete z vlakom BREZPLAČNO. Vse, kar morate storiti za brezskrbno in brezplačno vožnjo je, da predložite vstopnico za prireditev Planica FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih 2024 na potniški blagajni ali, če je ta na vaši vstopni postaji zaprta, neposredno na vlaku. Nato prejmete brezplačno povratno vozovnico in vrednotnico za avtobus Jesenice – Planica – Jesenice.

Z Jesenic se proti Planici nato odpravite z avtobusom, povezave do Planice in nazaj so objavljene na planica.si.

Arhiv novic