13.3.2020

Planica 2020 prestavljena - kaj z vstopnicami?

Ljubljana, 13. marec 2020 - Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa, bo FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, prestavljeno. Vse imetnike že kupljenih vstopnic obveščamo, da bodo omenjene vstopnice veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici.

Image


Imetniki vstopnic imajo torej dva možna načina unovčitve:

1. Vse vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, bodo veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Tekmovanje bo potekalo v sezoni 2020/21. Več informacij o nadomestnem tekmovanju bo objavljenih na tej spletni strani

2. Od 1. 4. 2020 se bo možno prijaviti na vračilo kupnin vstopnic na vašem prodajnem mestu kjer ste vstopnico kupili. Natančne informacije glede vračila kupnine bodo podane po končanju epidemije oziroma po zaključku omejevalnih ukrepov, uvedenih zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa. Rok za uveljavljanje vračila kupnine bo do vključno 31. 8. 2020. Podrobna navodila bodo v nekaj dneh objavljena na tej spletni strani in pri prodajalcih vstopnic.

Za vse morebitne informacije pri vračilu vstopnic se lahko obrnete na prodajna mesta, kjer ste kupili vstopnico.  Dodatna vprašanja pa se lahko pošljete na dežurna prodajna mesta:

Kompas – booking@kompas.si
Eventim - info@eventim.si
Petrol – ticket@petrol.si

Zaradi trenutnih ukrepov, ki jih je uvedla republika Slovenija so določena prodajna mesta zaprta ali pa delujejo po skrajšanjem urniku.

Organizatorji smo stežka sprejeli odločitev o odpovedi tekmovanja, a dodajamo, da sta zdravje in dobro počutje športnikov ter vseh drugih udeležencev na prvem mestu.

Arhiv novic