13.3.2020

Planica 2020 prestavljena - kaj z vstopnicami?

Ljubljana, 13. marec 2020 - Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa, bo FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, prestavljeno. Vse imetnike že kupljenih vstopnic obveščamo, da bodo omenjene vstopnice veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Kupci pa imajo tudi možnost, da vračilo denarja zahtevajo na prodajnem mestu, kjer so vstopnice kupili.

Image


Imetniki vstopnic imajo torej dva možna načina unovčitve:

1. Vse vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, bodo veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Tekmovanje bo potekalo v sezoni 2020/21. Več informacij o nadomestnem tekmovanju bo objavljenih na tej spletni strani

2. Postopki za vračilo kupnin vstopnic se bodo začeli 1. 4. 2020, samo vračilo kupnin pa 15. 4. 2020. Rok za uveljavljanje vračila kupnine bo do vključno 31. 8. 2020. Podrobna navodila bodo v nekaj dneh objavljena na tej spletni strani in pri prodajalcih vstopnic.

Organizatorji smo stežka sprejeli odločitev o odpovedi tekmovanja, a dodajamo, da sta zdravje in dobro počutje športnikov ter vseh drugih udeležencev na prvem mestu.

Za vse morebitne nejasnosti in vprašanja pri vračilu vstopnic se lahko obrnete na e-pošto: planica@sloski.si 

Arhiv novic