27.8.2020

Menjava za nove vstopnice ali vrednotnice do 30. septembra 2020

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici marca 2020 se zahvaljujemo za nakup in še posebej za potrpežljivost v teh negotovih časih, ko so nam izredne razmere onemogočile druženje na prireditvah, ki jih imamo vsi radi. Verjamemo, da se bomo lahko kmalu videli na največjih športnih dogodkih na slovenskih tleh – na tekmovanjih v Planici.

Image


V prihajajoči zimski sezoni bo Planica kar dvakrat gostila najboljše smučarske skakalce sveta. FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih bo potekalo od 10. do 13. decembra 2020FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih pa od 25. do 28. marca 2021. 

Že kupljene vstopnice lahko neposredno zamenjate za vstopnice za decembrsko ali marčevsko tekmovanje ali pa jih zamenjate za vrednotnice, do vključno 30. septembra 2020, izključno na prodajnih mestih, kjer so bile kupljene prvotne vstopnice.

Vrednotnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici se izdajajo s strani Smučarske zveze Slovenije, skladno s 65. členom Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), Ur. l. RS št. 80/2020.

Vrednotnice bodo unovčljive 24 mesecev od izdaje in se bodo glasile na prinosnika. Menjava vrednotnice za vstopnico je mogoča do 40 dni pred dogodkom. Če imetnik vstopnice izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja športne prireditve zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Menjave za nove vstopnice ali vrednotnice so možne na prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola, torej na istih mestih, kjer so bile vstopnice tudi kupljene.

Na ta način, bo možen ogled naslednjih tekmovanj v Planici:
- FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, 10. - 13. december 2020,
- FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, 25. - 28. marec 2021,
- FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, marec 2022.

Za informacije pri menjavi za nove vstopnice ali vrednotnice se lahko obrnete na prodajna mesta, kjer ste kupili vstopnico oziroma na:
Kompas – booking@kompas.si
Eventim – info@eventim.si
Petrol – ticket@petrol.si

Arhiv novic