18.3.2017

Grem z vlakom v Planico 40 do 75% ceneje

Bliža se  planiški praznik, ki bo v dolino skakalnic zagotovo spet privabil veliko množico  domačih in tujih obiskovalcev.

Image

 

Tudi letos, ko Planica praznuje 45 let od organizacije prvega svetovnega prvenstva v poletih, na Slovenskih železnicah nadaljujemo projekt  "Z  vlakom v Planico." V  letu 2013 smo obiskovalcem prvič  ponudili možnost, da se do Jesenic (Hrušice)  zapeljejo z vlakom in prispevajo k varovanju okolja.  Število obiskovalcev, ki  se z vlakom zapeljejo na planiško prireditev iz leta v leto raste. Z vlaki smo do (Jesenice-Hrušica) in nazaj v štirih letih prepeljali okoli 8000 obiskovalcev

V SŽ -  Potniški promet smo za 25. in 26. marec, poleg okrepljenih rednih vlakov,  pripravili  tudi  izredne - dodatne vlake, ki  bodo vozili do Jesenic (Hrušice). Več podrobnosti najdete na spletni strani www.slo-zeleznice.si. Zagotovili bomo optimalno število vlakov, ki bodo do Jesenic  in nazaj prepeljali navdušene navijače  in privržence skakalnega športa.  Iz  Jesenic (Hrušice) do Planice, bodo tiste, ki se bodo pripeljali z vlaki, brezplačno v dolino skakalnic prepeljali avtobusi organizatorja prireditve OK - Planica. Postanite tudi vi član vse številnejše družine tistih, ki se zavedajo trajnostnega razvoja Slovenije in se na skakalni praznik zapeljejo z vlakom... preprosto, ugodno in brezskrbno!

Arhiv novic