28.2.2022

Prodaja vstopnic se začne v torek, 1. marca

Obveščamo vas, da bo letošnji FIS svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici med 24. in 27. marcem 2022 ponovno odprl vrata zvestim navijačem in navdušencem smučarskih poletov.

Image

 

V  torek, 1. marca 2022 se bo pričela prodaja vstopnic na vseh prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola.

Cenik in pogoje nakupa vstopnic za Planico 2022 lahko najdete na spletni strani www.planica.si

Vsi imetniki vrednotnic, ki ste jih zamenjali skladno s 65. členom Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), lahko le-te koristite ob nakupu novih vstopnic. 

Unovčevanje vrednotnic za vstopnice je potrebno urediti najkasneje do petka, 18. marca 2022, pri istem prodajalcu vstopnic oz. na istem prodajnem mestu, kjer so bile kupljene vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v poletih 2020. Vrednotnice ne zagotavljajo prednosti pri nakupu novih vstopnic.

Vrednotnice niso vstopnice. To pomeni, da vrednotnic ni možno le zamenjati za nove istovrstne vstopnice. Vrednotnice predstavljajo zgolj vrednost, ki jo je možno unovčiti pri nakupu katerihkoli novih vstopnic.

Cene vstopnic za stojišča v redni prodaji so ostale enake kot v letu 2020. Zaradi kratkega časovnega roka do prireditve pa letos ni organizirane predprodaje vstopnic. Zato bo za istovrstno vstopnico ob unovčitvi vrednotnice potrebno doplačilo.

Vrednotnice ne veljajo kot vstopnice, niti jih na samem prizorišču ne bo možno zamenjati za vstopnice.

Za vstop na prizorišče prav tako ne veljajo vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih iz leta 2020, če jih skladno z Zakonom o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE) niste že zamenjali za vrednotnice.

Kupci, ki ne bodo izkoristili vrednotnic, ali ne bodo izkoristili celotnega zneska prejetih vrednotnic, bodo imeli možnost vračila denarja po 10. aprilu 2022.

Nakup vstopnic je možen na naslednjih prodajnih mestih:

Na prodajnih mestih Kompasa

Na prodajnih mestih Eventima

Na bencinskih servisih Petrol po Sloveniji

Veseli nas, da vas znova lahko povabimo v dolino pod Ponce na slovenski športni praznik! 

Smučarska zveza Slovenije –
Združenje smučarskih panog

Arhiv novic