17.1.2019

Pomembne informacije za vse udeležence Svetovnega dneva snega

Aktivnosti se začnejo ob 9:30, 10:30, 11:30 in 13:00. Prijave na brezplačne športne aktivnosti se odprejo pred 9. uro in so odprte ves čas, do zasedenosti prostih mest. Posamezna aktivnost traja eno šolsko uro.

Image

 

Ob 12.30 vsi skupaj TEČEMO NA MINIKANKO in IŠČEMO IZGUBLJENI ZAKLAD. Brez prijave na prizorišču ni možno sodelovanje na aktivnostih kot so smučarski skoki, tek na smučeh, deskanje na snegu, nogomet na snegu. Sankanje pa je možno ves čas brez prijav. Vso opremo si lahko brezplačno sposodite ob prijavi. Pri vseh aktivnostih bomo organizirali nagradne igre, strokovno vodenje in animacijo.

Zagotavljamo vam brezplačno promocijo čajev Zavarovalnica Triglav in kave Barcaffe za lepši dan ter ponudbo vrhunske kulinarične hiše Jezeršek Catering, ki bo poskrbela tudi za skriti zaklad.

Sneg imamo, dolina je zavita v pravljično podobo, vreme bo, dobro voljo pa še vi prinesite s seboj! Dogodek se snema in fotografira, z udeležbo na dogodku vsak posameznik soglaša, da lahko objavimo fotografije, video vsebine in izjave udeležencev dogodka v sredstvih javnega obveščanja, brez omejitev.

Arhiv novic