10.2.2020

Tribune za sobotno tekmo svetovnega prvenstva že razprodane

Predprodaja vstopnic za letošnje FIS Svetovno prvenstvo v poletih, ki bo v Planici od 19.-22. marca poteka nad pričakovanji.

Image


Tako so za sobotno tekmo (21.3.2020) že razprodane vstopnice za vse tribune. Izjemno se je povečala tudi predprodaja v tujini, kjer je na Poljskem prodanih že prek 2500 vstopnic, 1600 v Nemčiji in 1500 na Norveškem. Med drugim je tudi za ostale dni za mesta na različnih tribunah na voljo le še nekaj vstopnic.

Tudi prodaja vstopnic za stojišča se je v zadnjem tednu izjemno povečala, zato lahko pričakujemo, da bo tudi teh začelo zmanjkovati. Dokončno število obiskovalcev na prizorišču bo sicer organizator določil 14 dni pred začetkom tekmovanja, saj bo potrebno upoštevati tudi vremenske vplive, ki lahko zmanjšajo možnost obiska gledalcev.

Vse, ki si želijo letos obiskati naš največji športni praznik zato pozivamo, naj si svoje vstopnice zagotovijo čim prej. Nižja cena vstopnic velja do konca predprodaje, to je do nedelje, 1.3.2020 oziroma do razprodaje prostih mest.

Z nakupom vstopnice v predprodaji pomagate tudi pri organizaciji, saj se lahko prometna infrastruktura in organizacijske dejavnosti izvedejo boljše.

V primeru prodaje vseh vstopnic za določen dan, bo javnost obveščena takoj.

Informacije o vstopnicah >>

Arhiv novic