17.2.2016

Na Planiški praznik z vlakom

Na voljo so dodatne vstopnice za prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z nakupom vozovnice za vlak!

Na voljo so dodatne vstopnice za prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z nakupom vozovnice za vlak!

Bliža se največji slovenski športni praznik v dolini pod Poncami. Planica bo med 17. in 20. marcem znova gostila FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.  Zaljubljenci v smučarske polete bodo spet imeli priložnost spremljati najboljše skakalce  na svetu - tudi naše na čelu s Petrom Prevcem.

Pester in atraktiven spremljevalni program, zimska idila, nepozabno vzdušje, odlično pripravljena letalnica in ne nazadnje velike letošnje zmage Petra Prevca in ostalih slovenskih orlov so zagotovilo, da bo Planica tudi letos zažarela in zaživela v vsej svoji veličini.

Poleg rednih vlakov bo v dneh prireditve vozilo še pet dodatnih vlakov:  trije v soboto, 19. marca, med Ljubljano in Jesenicami ter Novim mestom Kandijo in Jesenicami,  ter dva v nedeljo, 20. marca, oba iz Ljubljane na Jesenice (Hrušica).

Tudi letos nadaljujemo projekt Z vlakom v Planico. Pridružite se projektu Trajnostnega razvoja in pod Ponce odpotujte z vlakom. Na Slovenskih železnicah smo za obiskovalce smučarskih skokov 19. in 20. marca pripravili posebne popuste za vožnjo z vseh železniških postaj v Sloveniji do Jesenic oziroma do Hrušice. Ponujamo povratne vozovnice po polovični ceni, otroci do všteto 12. leta pa bodo potovali brezplačno. Popust velja za 1. in 2. razred vseh vlakov.

Za 19. in 20. marec so na voljo dodatne vstopnice za planiško prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z nakupom vozovnice za vlak. DO NAKUPA VSTOPNIC SO UPRAVIČENI LE TISTI, KI BODO ISTOČASNO KUPILI TUDI VOZOVNICO ZA VLAK!

Več informacij je na voljo v Info centrih v Ljubljani, Celju, Mariboru in Kopru, na železniški postajah, na spletni strani www.slo-zeleznice.si, po e-pošti potnikinfo@slo-zeleznice.si in na telefonski številki 1999.

Arhiv novic