19.3.2010

Današnji junaki zadovoljni s svojimi rezultati

Planica - Po prvem dnevu svetovnega prvenstva v poletih je v najboljšem položaju Švicar Simon Ammann, ki pa se ne obremenjuje z mestom. Zadovoljna z današnjim nastopom sta tudi Adam Malysz in Gregor Schlierenzauer.

Planica - Po prvem dnevu svetovnega prvenstva v poletih je v najboljšem položaju Švicar Simon Ammann, ki pa se ne obremenjuje z mestom.  Zadovoljna z današnjim nastopom sta tudi Adam Malysz in Gregor Schlierenzauer.

Simon Ammann"V drugem skoku sem veliko tvegal, saj mi prvi ni uspel najbolje. Sem zelo zadovoljen, da se mi je to obrestovalo. Ni važno na katerem mestu sem, pomembno je, da sva z Adamom tesno skupaj."

Adam Malysz: "Poskusna serija je bila malce čudna, vendar nato sem se zbral in umiril. Uspel mi je zelo dober prvi skok, vesel pa sem, da sem tudi z drugim skokom še vedno v tesnem boju s Simonom. Razlika je le dve točki, kar je zelo malo. O utrujenosti ni govora - malce jo je sicer gotovo prisotno, vendar tako je tudi pri Simonu."

Gregor Schlierenzauer"Rad bi dosegel zopet nivo, ko bi na odskočni mizi lahko odrinil "na polno", a mi manjka nekaj skokov za to. Vseeno, se trudimo in delamo dobro, tako da jutri napadem na polno."

Arhiv novic