9.1.2014

Svetovni dan snega / Dan nordijskega smučanja - nedelja, 19. januar

Svetovni dan snega - 19. januar


Leto je naokoli in čeprav nam zima še ni pokazala svoje prave moči, je v Planici že vse pripravljeno za tretji tradicionalni Svetovni dan snega, Dan nordijskega smučanja, ki bo potekal v nedeljo 19.1.2014, v Planici, v neposredni bližini novo zgrajenih skakalnic.



Od 9. ure naprej se boste lahko preizkusili v obeh osnovnih nordijskih disciplinah, smučarskih skokih in teku na smučeh, z vašimi otroci lahko uživate na poligonih za tubing in sankanje ter prostorih za igro na snegu, za najmlajše bo pripravljen prav poseben otroški prostor, kjer bodo odkrivali skrivnosti junakov risank. Za zabavo, snežne užitke in odkrivanje novih možnosti za preživljanje prostega časa na snegu za otroke in ljudi vseh starosti bo poskrbljeno. Pridite in pripeljite svoje otroke v Planico.



Letošnja zimska zgodba pa se z dogodkom Svetovni dan snega/Dan Nordijskega smučanja še ne zaključuje, temveč šele začenja, svoja vrata bo namreč ponovno odprla Snežna dežela in to vse do 23. februarja.

Od ponedeljka do petka bo Snežna dežela na voljo slovenskim šolam in vrtcem za organizacijo zimskih športnih dni, ob vikendih pa tistim, ki so željni spoznati nordijske discipline. Več o tem boste izvedeli v prihodnjih dneh.

Vabljeni v Planico na Svetovni dan snega / Dan nordijskega smučanja in v Snežno deželo ter na edinstveno doživetje na snegu!

Arhiv novic