3.6.2014

Predstavitev kandidature Planica 2019

Predstavitev kandidature Planica 2019


V Barceloni smo bili danes priča odločilnemu koraku na poti do uspešne kandidature Planice za organizacijo nordijskega svetovnega prvenstva 2019. Ob 14.40 je planiška ekipa pred člani predsedstva FIS namreč uradno predstavila kandidaturo.



FOTOGALERIJA >>>

Uvodni del predstavitve je pripadel dr. Janezu Kocijančiču, ki je nagovoril ostale člane predsedstva, nato pa je nastopil g. Enzo Smrekar, predsednik Smučarske zveze Slovenije. Ambasadorja Planice 2019, Petra Majdič in Franci Petek, sta s predstavitvijo nadaljevala odlično ter s sproščenim, iskrenim in čustvenim nastopom zagotovo prepričala člane predsedstva v pripravljenost Planice za izvedbo tega tekmovanja.

Glavni poudarek predstavitve je bil na tradiciji Planice, ki gosti tekmovanja v neokrnjeni naravi, na sodobnem nordijskem centru, ki bo vsem tekmovalcem in obiskovalcem nudil odlične pogoje ter na dejstvu, da je prišel čas tudi za majhne države, ki si zaslužijo organizirati velika tekmovanja. Predsedstvo FIS bo o zmagovalcu glasovalo v četrtek zvečer.

Arhiv novic