Vip ponudba

KLUB 239
Petek 120 EUR
Sobota 120 EUR
Nedelja 120 EUR
Vse dni 270 EUR

KLUB PLANICA
Petek 270 EUR
Sobota 270 EUR
Nedelja 270 EUR
Vse dni 700 EUR

CRYSTAL GLOBE LOUNGE

- Otroci do vključno 2 let imajo brezplačen vstop v klube.
- Otroci od 3 let naprej morajo vstopnico za klube kupiti.


Dostop do planice

Vsem obiskovalcem so na voljo brezplačni avtobusni prevozi iz Kranjske Gore in okolice, zato svetujemo, da se v Planico ne odpravljate z osebnimi vozili. Prednost prihoda in odhoda imajo avtobusi!

Parkiranje izven označenih parkirišč, še zlasti na travniških površinah, bosta policija in redarstvo dosledno sankcionirala.

Vstopna mesta za avtobusni krožni prevoz, ki se začne nekaj ur pred tekmami, se nahajajo v Kranjski Gori, Podkorenu in Ratečah.

Krožni prevozi namenjeni obiskovalcem z akreditacijami se prav tako začnejo nekaj ur pred tekmami, vstopno mesto pa je pred hotelom Kompas v Kranjski Gori, pri znaku OK/VIP.

Vse obiskovalce naprošamo, da ob povratku iz Planice na avtobuse vstopajo strpno, umirjeno in pazljivo. Vstopanje bo usmerjeno s strani rediteljev in varnostnikov, ki bodo s pomočjo varnostnih ograj in nadzorovanih vhodov do avtobusov poskrbeli za čim manjšo gnečo in posledično hitrejši odhod.

 

Aktualne novice o prometu in dostopu do Planice lahko spremljate 24 ur na dan, od petka, 23. 3., do nedelje, 25. 3. 2017.Trajnostni razvoj

Letos lahko v Planico pridete nekoliko drugače. Pridružite se projektu Trajnostnega razvoja in v Planico odpotujte z vlakom, avtobusom ali pa si delite prevoz.

Uspešne štiri sezone

  • v Planico smo z vlakom pripeljali že 7950 ljudi
  • izboljšali smo krožne prevoze
  • postavili smo zabojnike za ločevanje odpadkov
  • uvedli smo kavcije za embalažo za pijačo
  • povečali smo ponudbo lokalne hrane
  • 2017: 100 novih zabojnikov za ločevanje odpadkov

Pri ustvarjanju prihodnosti lahko sodeluješ tudi ti!