25.1.2014

Iz ozadja snemanja videa Air Force Slovenija II

Iz ozadja snemanja videa Air Force Slovenija II


Ob snemanju videa Air Force Slovenija II je nastal tudi prispevek, ki prikazuje ozadje snemanja. Ob snemanju smo namreč spremljali tudi kako je snemanje potekalo in kaj so ob tem razmišljali naši zmagovalni modeli ter njihovi montažerji. Prisluhnili smo tudi mislim in občutkom vodje proizvodnje, gasilcu, ki je skrbel za varnost ekipe ter članu uprave Gorenja, delavskemu direktorju. Spot smo posneli v proizvodni hali hladilno-zamrzovalnih in pomivalnih aparatov Gorenja v Velenju pred novoletno skakalno turnejo 18. decembra 2013.



Tip: Smučarski skakalec; Model: Zmagovalec; Proizvajalec: Gorenje

V videu igra vodjo proizvodnje trener Goran Janus, zmagovalne skakalce v montaži pa Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš, Jaka Hvala in Eva Logar. Pri snemanju so kot statisti v videospotu sodelovali tudi zaposleni v Gorenju: v kadrih vidimo Sabino Grabner na montaži in Karmen Drečnik na zaključni prevzemni točki.

Scenarij videospota: Urška Ojsteršek, Gorenje in Tomi Trbovc, SZS - Planica, produkcija: Studio B, režija in kamera: Tilen Žemva in Tina Uršič, Studio B, montaža: Blaž Oman, Studio B, fotografija: Matevž Peršin, SZS.


Arhiv novic